به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، غلامعلي حدادعادل، رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي امروز در دومين مجمع عمومي كانون تربيت اسلامي كه با حضور اعضاي اين كانون در مسجد نور تهران برگزار شد با اشاره به ايام عزاي سالار شهيدان و تأثيرات نهضت عاشورا بر انقلاب اسلامي ايران، اظهار داشت: نهضت ما از ابتدا شعلهاي بوده است كه با نسيم عاشورا روشن شده است و اميدواريم تا قيام حضرت مهدي (عج) بر همين روش باقي بماند.
وي با اشاره به سالروز شهادت آيتالله مدرس در روز ۱۰ آذر ادامه داد: دوران حضور مدرس در مجلس، دوران بسيار سختي بوده است چرا كه در آن سالها انگليسيها به خاطر عدم حضور روسها در ايران، فعال مايشاء بودهاند و با اقداماتي مانند قرارداد ۱۹۱۹ وثوقالدوله و نيز انجام كودتا و روي كارآوردن شخصيتي دست نشانده و مستبد مانند رضاخان تلاش ميكردند تا ايران را مستعمره خود كنند.
حدادعادل با بيان اينكه در آن شرايط ملت ايران از چاله بيقانوني به چاه حاكمان دست نشانده استعمار افتاده بود، گفت: به همين دليل مدرس در طول ۶ دوره حضور خود در مجلس از هيچ تلاشي براي افشاي توطئه خطر اين شاه مستبد و دست نشانده فروگذار نكرد.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي افزود: از بررسي صورت مذاكراتي كه از مدرس در جلسات مجلس باقي مانده است ميتوان به عمق انديشههاي اجتماعي، سياسي و اقتصادي وي پي ببريم و با مطالعه تاريخ معاصر به اين نتيجه ميرسيم كه تا قبل از ظهور امام راحل در عرصه سياست در ميان رجال روحاني و غيرروحاني در يكصدسال اخير هيچكس عظمت مدرس را نداشته است.
حدادعادل عنوان كرد: امام راحل با آنكه معمولا مراقبت ميكرد و در رابطه با شخصيتهاي معاصر و گذشته اظهارنظر نميكرد اما مدرس را صددرصد قبول داشته است و از حضور ايشان در مجلس شوراي ملي و شنيدن نطقهاي مدرس معلوم ميشود كه ميان امام جوان ما و مرحوم مدرس پيوند روحي برقرار بوده است.
* شرط حفظ اعتماد مردم به اصولگرايان پرهيز از تفرقه و چندپارگي است
رئيس كميسيون فرهنگي مجلس در ادامه با اشاره به انتخابات مجلس نهم اظهار داشت: در اسفندماه امسال گردنهاي خطير و حساس پيش روي ما قرار دارد و يكي از وجوه اهميت مجلس اين است كه نماد وحدت و همبستگي ملي است و ايران كوچكي است به نمايندگي ايران بزرگ و نيز نماد اراده ملي براي اداره كشور است.
وي توجه به ايدهآلها در هنگام قانونگذاري را يكي از فوايد و بركات جدا بودن قانونگذاري از امور اجرايي عنوان كرد و افزود: احساس ميكنيم كه قانونگذاري كاري بسيار سخت و پيچيده است و مقام معظم رهبري نيز در زمان مجلس هفتم تاكيد كردند كه كار مجلس ريلگذاري است و كار دولت حركت بر روي اين ريل؛ به همين جهت مجلس خوب كارشناس، بيغرض، مصلحتبين و آگاه ميتواند به منزله قوه تفكر به يك كشور خدمت كند.
حدادعادل ادامه داد: در انتخابات پيش رو بايد تلاش شود كه مردم با شوق و ذوق و با بصيرت و هر چه بيشتر در انتخابات شركت كنند چرا كه آمريكاييها و دشمنان همواره منتظر بوده و هستند كه مردم از انتخابات استقبال نكنند. به همين جهت آنها همواره شعار دموكراسي را سر دادند اما هميشه در دموكراسي از انقلاب ما ضربه خوردهاند و وقتي كه يك بار در انتخابات دوم شوراها درصد مشاركت مردم آن هم در تهران اندكي پايين بود ديديم كه چطور دشمنان ما ذوق كرده بودند.
عضو شاخص جبهه متحد اصولگرايان ادامه داد: بايد تلاش كنيم تا پيروزيهايي كه از سال ۸۱ تاكنون نصيب اصولگرايان شده است تداوم يابد؛ مردم در ۱۰ سال گذشته اصولگرايان را انتخاب كردهاند و بصيرت خود را نشان دادهاند در واقع از حوادث سال ۷۶ به بعد به اين نتيجه رسيدهاند كه بايد به چه جرياني اعتماد كنند.
حدادعادل تأكيد كرد: بايد اين سرمايه اعتماد را حفظ كنيم و شرط آن نيز اين است كه دچار تفرقه نشويم؛ به همين دليل بايد تلاش كنيم كه اصولگرايان چند پاره نشوند كه البته بايد اعتراف كنم كه در اين زمينه هنوز به توفيق كامل نرسيدهايم و دوستان ما در جبهه پايداري به شوراي مركزي جبهه متحد اصولگرايي ملحق نشدهاند.
* اصلاحطلبان براي عدم وحدت اصولگرايان تلاش ميكنند
وي تأكيد كرد: احساس ميكنيم رقباي اصلاحطلب ما تلاش ميكنند تا اصولگرايان به وحدت نرسند و اين نيز يك امر بديهي است كه از موضعگيريهاي آنها در روزنامههايشان و در مجلس و در جاهاي ديگر مشاهده ميشود.
حدادعادل گفت: اگر گلهاي نيز نسبت به هم داريم كه ممكن است بجا باشد بايد فكر كنيم كه آيا جدايي ما منجر به پيروزي جرياني نميشود كه هيچ فرصتي براي هيچكس باقي نميگذارد؟!
رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: بعد از دوران مجلس ششم تا مدتي احساس ميشد كه آقايان به نتايج جديدي رسيدهاند و در حرفهايي كه در دوران اصلاحات و در مجلس ششم ميزنند تجديدنظر كردهاند اما در انتخابات سال ۸۸ ديديم كه وقتي فرصت مناسبي براي حضور در رقابتها يافتهاند، حرفهايي بدتر از حرفهاي اواخر دهه ۷۰ به زبان آوردند بنابراين اتفاقات گذشته بايد براي ما مايه عبرت شود و باور كنيم كه خطر جدي است.
وي اظهار داشت: هر چند برخي از دوستان ما طور ديگري فكر ميكنند اما من به شخصه نگراني خاصي ندارم و معتقدم كه كل اصولگرايان در سراسر كشور به درجهاي از بصيرت و هوشياري رسيدهاند كه ميتوانند انتخابات را به حول و قوه الهي خوب اداره كرده و مجلس صالح و كارآمدي پديد بياورند.
حدادعادل اضافه كرد: من نسبت به آنچه كه پيش ميآيد حسن ظن دارم و از خداوند متعال ميخواهم به ما توفيق دهد تا به دور از شائبههاي قدرت وظيفه خود را به درستي انجام دهيم.
* مراقب ورود افراد ناصالح به مجلس باشيم/ ضرورت جوانگرايي منطقي و نه تبليغاتي
عضو شاخص جبهه متحد اصولگرايان در ادامه با بيان اينكه به اين كشور بسيار خدمت شده و در هيچ زماني مانند امروز حاكميت ايران اسلامي تا اين اندازه در تصميمگيريها مستقل نبوده است، گفت: بايد مراقب باشيم كه آدمهاي ناصالح وارد مجلس نشوند؛ مجلس براي خيليها جاذبه دارد و افرادي هستند كه در فعل و انفعالات مادي ثروتهايي را اندوختهاند و آن را در تبليغات انتخاباتي هزينه ميكنند.
وي ادامه داد: در طي سه دوره اخير پروندههايي را ديدهام كه شخصي يك ميليارد تومان خرج تبليغات كرده است در حالي كه جمع حقوق دوران نمايندگي شايد به اين رقم نرسد؛ شايد اين افراد با اين هزينههاي سنگين به دنبال آن هستند كه نتيجه تبليغات خود را پس از انتخابات به صورت اضعاف مضاعف برداشت كنند.
حدادعادل در ادامه بر لزوم توجه به نسل جوان در شرايط كنوني تأكيد كرد و افزود: بايد به نسل جواني كه ميوه درخت انقلاب هستند بها بدهيم و به آنها اجازه بروز و ظهور بدهيم؛ بايد يك نوع جوانگرايي منطقي و نه تبليغاتي و شتابزده داشته باشيم و اين نسلي را كه انقلاب اسلامي پرورش داده است، جدي بگيريم.
وي در پايان با تشكر از تلاشهاي اعضاي كانون تربيت اسلامي و با مثبت خواندن قدمهاي آنان خاطرنشان كرد: اميدواريم با همكاري تمام فرهنگيان كه در جامعه مرجعيت فكري دارند انتخاباتي برگزار شود كه در جهان الگو باشد و مقام معظم رهبري نيز از روي كار آمدن مجلسي صالح، كارآمد و كارشناس خرسند شوند.